Zašlete nám své příběhy, příklady dobré praxe, informace o projektu, pozvánky a tiskové zprávy k vybraným tématům.
Zašlete nám své příběhy, příklady dobré praxe, informace o projektu, pozvánky a tiskové zprávy k tématům:
- Poctivá výroba a řemesla, regionální značky.
- Příběhy regionálních výrobců a farmářů (zejména držitelé regionálních značek).
- Odkud se bere jídlo – proč mít svého farmáře, kde ho najít, stravování ve školách v návaznosti na lokální produkci.
- Potravinová soběstačnost, bezpečnost.
- Regionální odrůdy. Sady, komunitní a přírodní zahrady.
- Semínkovna.
- Místní přírodní a kulturní dědictví, interpretace.
- Pozvánky na akce v období březen 2020 – srpen 2020.
Termín dodání: do 7.2.2020
Termín vydání: únor/březen