Zdravá a bezpečná škola
Odborné texty, metodické a pracovní listy do výuky na základních a středních školách, vytvořené v projektu Bezpečně a zdravě do života - rozvoj kompetencí v základním a středním vzdělávání.
Připojené soubory
- Úvod.pdf (286.17 KB)
- Modul 1 metodický list.pdf (671.97 KB)
- Modul 1 pracovní list 1a.pdf (922.02 KB)
- Modul 1 Zdravá výživa.pdf (2.61 MB)
- Modul 2 brožura co opravdu víme o zemědělství.pdf (606.21 KB)
- Modul 2 brožura jak si vybíráme jídlo.pdf (708.59 KB)
- Modul 2 brožura jedeme na farmu.pdf (764.86 KB)
- Modul 2 brožura jídlo zblízka.pdf (822.43 KB)
- Modul 2 brožura odkud pochází jídlo.pdf (958.52 KB)
- Modul 2 pracovní list co opravdu víme o zemědělství.pdf (368.06 KB)
- Modul 2 pracovní list jak si vybíráme jídlo.pdf (548.25 KB)
- Modul 2 pracovní list odkud pochází jídlo 1a.pdf (638.14 KB)
- Modul 2 pracovní list odkud pochází jídlo 4a.pdf (252.08 KB)
- Modul 3 brožura školní užitková zahrada.pdf (3.87 MB)
- Modul 3 kalendář rok v zahradě.pdf (312.74 KB)
- Modul 3 metodický list.pdf (372.76 KB)
- Modul 3 pracovní list 1a.pdf (220.46 KB)
- Modul 3 pracovní list 4a.pdf (199.21 KB)
- Modul 4 brožura aktivity zdravého vaření.pdf (550.49 KB)
- Modul 4 brožura možnosti využití reg. potravin v gastroprovozech.pdf (1.81 MB)
- Modul 4 brožura zdravé vaření.pdf (813.84 KB)
- Modul 4 pracovní list 1a.pdf (230.95 KB)
- Modul 5 brožura akční skupina pro zdravé stravování.pdf (531.29 KB)
- Modul 5 brožura jak úspěšně zařadit reg. produkty na menu vaší jídelny.pdf (757.08 KB)
- Modul 5 brožura zdravá jídelna - průzkum.pdf (486.25 KB)
- Modul 5 brožura zdravá školní jídelna.pdf (807.01 KB)
- Modul 5 pracovní list.pdf (318.78 KB)
- Modul 5 sezónní kalendář.pdf (520.54 KB)
- Modul 6 brožura farmářský den.pdf (1.49 MB)
- Modul 6 brožura odkud se bere jídlo.pdf (2.92 MB)
- Modul 6 metodický list.pdf (624.63 KB)
- Modul 6 pracovní list 1a.pdf (860.01 KB)
- Modul 6 pracovní list 2.pdf (331.70 KB)