Líska - Centrum environmentálního vzdělávání Logo

Menu

Hlavní sekce

Školy
Výukové programyKrajská konference EVVOCena EVVOSpecializační studium koordinátor EVVO
Veřejnost
Partneři v území
EVVO ve zlínském krajiMetodická podpora
Kontakty
Lektoři a konzultanti

Další stránky

O nás
Členové LískyFérový obchůdek
Projekty
Aktuality
Kalendář akcí
Rozesílka
Publikace
Poctivě vyrobené
Školy
  • Výukové programy
  • Krajská konference EVVO
  • Cena EVVO
  • Specializační studium koordinátor EVVO
Veřejnost
Partneři v území
  • EVVO ve zlínském kraji
  • Metodická podpora
Kontakty
  • Lektoři a konzultanti
O nás
  • Členové Lísky
  • Férový obchůdek
Projekty
Aktuality
Kalendář akcí
Rozesílka
Publikace
Poctivě vyrobené
Metodická podporaMetodické listyZdravá a bezpečná školaJak na školní přírodní zahraduŠkolní program EVVO krok za krokemJak učit POLYKnihovnaUžitečné odkazy

Zdravá a bezpečná škola

Odborné texty, metodické a pracovní listy do výuky na základních a středních školách, vytvořené v projektu Bezpečně a zdravě do života - rozvoj kompetencí v základním a středním vzdělávání.

Připojené soubory

  • Úvod.pdf (286.17 KB)
  • Modul 1 metodický list.pdf (671.97 KB)
  • Modul 1 pracovní list 1a.pdf (922.02 KB)
  • Modul 1 Zdravá výživa.pdf (2.61 MB)
  • Modul 2 brožura co opravdu víme o zemědělství.pdf (606.21 KB)
  • Modul 2 brožura jak si vybíráme jídlo.pdf (708.59 KB)
  • Modul 2 brožura jedeme na farmu.pdf (764.86 KB)
  • Modul 2 brožura jídlo zblízka.pdf (822.43 KB)
  • Modul 2 brožura odkud pochází jídlo.pdf (958.52 KB)
  • Modul 2 pracovní list co opravdu víme o zemědělství.pdf (368.06 KB)
  • Modul 2 pracovní list jak si vybíráme jídlo.pdf (548.25 KB)
  • Modul 2 pracovní list odkud pochází jídlo 1a.pdf (638.14 KB)
  • Modul 2 pracovní list odkud pochází jídlo 4a.pdf (252.08 KB)
  • Modul 3 brožura školní užitková zahrada.pdf (3.87 MB)
  • Modul 3 kalendář rok v zahradě.pdf (312.74 KB)
  • Modul 3 metodický list.pdf (372.76 KB)
  • Modul 3 pracovní list 1a.pdf (220.46 KB)
  • Modul 3 pracovní list 4a.pdf (199.21 KB)
  • Modul 4 brožura aktivity zdravého vaření.pdf (550.49 KB)
  • Modul 4 brožura možnosti využití reg. potravin v gastroprovozech.pdf (1.81 MB)
  • Modul 4 brožura zdravé vaření.pdf (813.84 KB)
  • Modul 4 pracovní list 1a.pdf (230.95 KB)
  • Modul 5 brožura akční skupina pro zdravé stravování.pdf (531.29 KB)
  • Modul 5 brožura jak úspěšně zařadit reg. produkty na menu vaší jídelny.pdf (757.08 KB)
  • Modul 5 brožura zdravá jídelna - průzkum.pdf (486.25 KB)
  • Modul 5 brožura zdravá školní jídelna.pdf (807.01 KB)
  • Modul 5 pracovní list.pdf (318.78 KB)
  • Modul 5 sezónní kalendář.pdf (520.54 KB)
  • Modul 6 brožura farmářský den.pdf (1.49 MB)
  • Modul 6 brožura odkud se bere jídlo.pdf (2.92 MB)
  • Modul 6 metodický list.pdf (624.63 KB)
  • Modul 6 pracovní list 1a.pdf (860.01 KB)
  • Modul 6 pracovní list 2.pdf (331.70 KB)

Líska, z.s.

Dolní náměstí 429
755 01 Vsetín

IČO: 28558863

DIČ: CZ123456789

Kontakt

infoevvo@seznam.cz

tel.: 605 806 840

Klub LÍSKY

Staňte se členem našeho klubu a podpořte naši činnost pro budoucí generace.

Všechna práva vyhrazena. Kopírování obsahu jen se souhlasem.

FacebookInstagram

Webové stránky byly vytvořeny v rámci sub-projektu „Cestou informací, vzdělávání a osvěty k lidem i k přírodě - regionální informační, vzdělávací a poradenské centrum Lísky pro EVVO ve Zlínském kraji

Logo švýcarské spolupráceLogo EVVOLogo Zlínský kraj

© 2025 Líska - Centrum environmentálního vzdělávání. Všechna práva vyhrazena.

Design & Code byDaniel Vacek